HR Konsult

HR-konsult

För ökad tillväxt, ledarskapsutveckling, förbättring av

arbetsmiljö och starkare företagskultur

För hållbara resultat


JS Coaching & Training har över 20 års erfarenhet inom HR och ledarskapsutveckling med stor kunskap på området. Vi kan snabbt sätta oss in i er verksamhet och erbjuda anpassade tjänster efter era önskemål och behov. Ibland kan det röra sig om avgränsade punktinsatser där specialistkompetens krävs, såsom arbetsmiljörelaterade frågor eller längre uppdrag såsom chefscoachning, support och utvecklingsprogram till utbildningar, workshops eller medarbetarutveckling.


Ett urval av tjänster vi anlitas för:


 • Chefsstöd och ledarutveckling
 • Medarbetarutveckling- kurser inom Medvetarskap
 • Förebyggande arbetsmiljöarbete- med avstamp i de nya reglerna i AFS 2015:4
 • Coaching och konsultation
 • Utvecklingsprogram
 • Motivation och utveckling- Arbetsgrupper och team
 • Föreläsningar & workshops


Nedan kan du läsa mer om våra olika tjänster inom HR.

Chefsstöd och ledarutveckling


Som ledare ställs du inför energikrävande utmaningar och prövande situationer dagligen. Vi stöttar dig som behöver återerövra och frigöra dina egna naturliga resurser. Vi ger dig verktyg för ditt dagliga arbete, en hållbar vardag och utvecklande ledarskap. Vi anpassar utvecklingsprogram till dina professionella behov och till organisationens behov.

Chefscoaching och konsultation


Individuell chefscoaching erbjuder metoder för kraftfull utveckling med hållbara resultat. Här ges inga råd. Det är individens egna resurser som ska frigöras.


I konsultation ges råd och dåd. När saker behöver bollas eller när ni behöver förstärkning i HR-relaterade områden.

Medarbetarutveckling- "Medvetarskap"


När medarbetare och arbetsgrupper tar ansvar för egna val och är medvetna om sitt bidrag till resultaten - då finns goda förutsättningar för en långtidsfrisk och hållbar organisation. Vi utmanar individens vanemönster och valda sanningar för att frigöra inre resurser och motivation, med gruppen som arena.Utvecklingsprogram för dig som chef

Vi erbjuder anpassade och fördjupande utvecklingsprogram samt öppna utbildningar för chefer och ledare.Utbildningarna är framtagna för att matcha verkliga behov, och ger dig som deltagare verktyg och ny kunskap att omsätta i praktiken. Tillsammans med effektiv pedagogik och personlig handledning kan du lita på att ett deltagande på en våra kurser kommer att göra verklig skillnad i din fortsatta utveckling och för din organisations framgång.

Exempel på våra utvecklingsprogram för dig som chef: • Ledarutveckling
 • Ny som ledare
 • Coachande ledarskap
 • Samtalsteknik
Systematisk organisatorisk och social arbetsmiljö


De nya reglerna i AFS 2015:4 pekar på en rad viktiga områden för att förebygga arbetsrelaterad ohälsa. Reglerna ger stöd till både arbetsgivare och arbetstagare så att alla ska veta vad som gäller.


Vi erbjuder support till ledning och chefer för att trimma systematiken för ett effektivt förebyggande arbetsmiljöarbete genom att öka kunskap och förståelse samt träna med enkla verktyg.Fler utvecklingsprogram för medarbetare och grupper

Vi erbjuder anpassade och fördjupande utvecklingsprogram samt öppna utbildningar för medarbetare och inom arbetsmiljöarbete.Utbildningarna är framtagna för att matcha verkliga behov, och ger dig som deltagare verktyg och ny kunskap att omsätta i praktiken. Tillsammans med effektiv pedagogik och personlig handledning kan du lita på att ett deltagande på en våra kurser kommer att göra verklig skillnad i din fortsatta utveckling och för din organisations framgång.

Exempel på våra utvecklingsprogram för medarbetare och grupper: • Medarbetarutveckling
 • Grupputveckling - kommunikation och feedback
 • Kortare info och dialogforum
 • Systematiskt arbetsmiljöarbete
 • Hur får jag ihop vardagen?Bokning och priser

Kontakta oss


Fyll i formuläret för en snabb och smidig bokning, svar på dina frågor eller om du vill ha en offert för någon av våra tjänster.


Slå en signal på: + 46 736 797786


Eller maila direkt: js.coaching@live.se

 
 
 
 
 

Kontakt


  Tel: + 46 736 797786

Bokning


Kontakta oss för tidsbokning, offert eller utbildning.


© Copyright JS.Coaching & Training 2018